Home » Meltheads brengt nieuwe single mee naar ESNS

Meltheads brengt nieuwe single mee naar ESNS

door Filip van der Linden
444 views 2 minuten leestijd

De Belgische neo-postpunkband Meltheads wist ons reeds te verbazen met de Nederlandstalige single Naïef. De volgende voltreffer in het bommentapijt is No One Is Innocent. Dit is een knetterende, hitsige psychpunkparel die halverwege even inhoudt voor een leuke  bass break en ddie an openbarst in een wellustige gitaarorgie, zoals alleen Meltheads dat kan. 

Frontman Sietse Willems over No One Is Innocent: “Het nummer gaat over de buurt waar ik ben opgegroeid. Ik hou van die plek. Het is er divers, het is er warm, maar ook valsig en onevenwichtig. Het nummer gaat over deze sociaal-economische ongelijkheid en hoe wij als samenleving dit corrupte systeem in stand blijven houden. Daarom is no one innocent, niemand onschuldig.”

Debuutalbum Decent Sex van Meltheads (productie: Bert Vliegen) komt uit op 9 februari, gevolgd door releaseshows in België, Nederland en Frankrijk. Op 17 januari trapt Meltheads het jaar af op ESNS, de jaarlijkse muziekhoogmis in Groningen. Op 27 januari staat Meltheads op Out Of The Ordinary in Leiden, op 6 maart in Roodkapje in Rotterdam, op 7 maart in Eureka in Zwolle en op 9 maart in het Stroomhuis in Eindhoven.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00