Deze week mochten we het METAL-AID streamfestival aankondigen. Het idee kwam voort uit het feit dat alle evenementen in Europa door de coronamaatregelen afgelast waren voor deze zomer. En juist nu de zomer nadert, worden de pijn en het gemis bijna voelbaar. Het mocht toch niet gebeuren dat 2020 een jaar zou worden zonder concerten en festivals met krachtige metal/rock

in de afgelopen maanden zijn we achter de schermen daarom aan het werk gegaan en hebben we het met de METAL-AID crew voor elkaar gekregen dat je op zaterdag 25 juli 2020 kunt genieten van live-optredens van tien bands uit binnen- en buitenland. Het programma behelst diverse genres binnen het metalgenre. Van melancholische metal tot stevige thrashmetal en daartussen heerlijke hardrock. Alle reden voor metalliefhebbers om de dag vrij te houden in de agenda en een feestje te bouwen.

Met trots kondigen we dan ook aan dat op 25 juli zullen optreden:

7TOOLS – ANN MY DICE – DAY SIX – DEGENERATE – DEMONHEAD – INNER CORE – JAHAT – KRISTOFFER GILDENLÖW – SPY#ROW – UNDAWN

Met dit bericht kunnen we ook aankondigen dat de METAL-AID website nu ook online staat via www.metal-aid.jouwweb.nl. Een website waar je onder meer informatie kunt vinden over de bands en het is tevens de website waarop je het festival op zaterdag 25 juli 2020 kunt volgen op de streampagina.