Home » Methusalem is terug

Methusalem is terug

door Filip van der Linden
692 views 1 minuten leestijd

Na een wat stille periode rond de Friese heavymetalband Methusalem wordt deze doorbroken met de release van een EP. Die heet Masters Of The World en bevat vier tracks.
De band bestaat momenteel uit zanger Nick Holleman (Powerized, Sinbreed, ex-Induction, ex-Vicious Rumors), de gitaristen Dennis Hoekstra en Dirk Jan Veenstra, Wilco van der Meij op bas en Jort Visser op drums. De EP werd opgenomen met producer Jörg Uken (Anvil, Suicidal Angels, Prostitute Disfigurement, Sinister, Bleeding Gods, Braincasket, Cliteater, God Dethroned, Izegrim, …).
Methusalem bestaat sinds 2000 en bracht in 2010 het album Unite & Conquer uit. Daarna stonden ze in 2012 met twee tracks op Frisian Metal Massacre Vol. 2, samen met Lyonite, Braincasket en Sadotank. Daarna bleef het lang stil inzake nieuw materiaal. Methusalem speelde vorig jaar o.m. op de Frisian Metal Night in de Neushoorn in Leeuwarden.
Op 27 November wordt de EP van Methusalem uitgebracht op alle digitale streamingdiensten en in beperkte oplage als digipack. Van die dag kan je ook de lyricvideo bekijken voor Thunderstorm.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00