Home » Millencolin met nieuw album naar Q-Factory

Millencolin met nieuw album naar Q-Factory

door Patrick Spruytenburg
214 views 1 minuten leestijd

De Zweedse skate-punk band Millencolin tourt ter ere van het nieuwe album ‘SOS’ door Europa en daarbij mag een show in Q-Factory natuurlijk niet ontbreken!
De band werd in 1992 opgericht door Nikola Šarčević, Erik Ohlsson en Mathias Färm en is vernoemd naar de skateboard-trick, “melancholy”. 27 jaar, 9 albums en 2000 shows later staat de band nog steeds aan de top van de skatepunk scene. Oprechte, ongehaaste, energieke punk rock is wat je kan verwachten van deze doorgewinterde muzikanten.
Het nieuwe album ‘SOS’ blaakt van passie, frustratie en moshpit-waardige tracks. Opnieuw politiek geëngageerde songs, ditmaal over klimaatverandering, de opgelaaide wapenwedloop, het onvoorspelbare gedrag van een paar wereldleiders en de negatieve gevolgen van sociale media en fake news. Een pareltje in de punkscene die live fantastisch tot zijn recht zal komen!
Millencolin zal alvorens de show met een aantal gelukkige fans ‘Tony Hawk Pro Skater 2’ spelen op mega groot scherm. Om kans te maken om hierbij te zijn moet je laten weten met wie je graag een potje zou willen skaten tegen deze wereldberoemde skate-punk band. Klik hier voor meer info: http://bit.ly/Millencolinactie
Datum: dinsdag 21 januari 2020
Tickets: €27*
Open: 19:30 uur
Aanvang support Pkew Pkew Pkew: 20:00 uur
Aanvang Millencolin: 21:00 uur
* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00