Home » Mind Power – Q2 EP

Mind Power – Q2 EP

door pim@rockportaal.nl
175 views 1 minuten leestijd


Op 2 april bracht Mind Power hun EP Q2 uit, de opvolger van Q1 die uitkwam op 31 december vorig jaar. De band maakt hardcore met groove metal invloeden en doen dat sinds 2015.
De bandleden van Mind Power hebben ervaring genoeg en dus staan er op Q2 vier nummers die barsten van woede. Vooral de vocals hebben een woede in zich waardoor je echt zin krijgt om iemand op z’n bek te rammen. Zanger Robert Meadows heeft zijn strepen in metal verdiend met metalband A Life Once Lost, en zong tijdens live optredens bij Lamb of God in 2001, dus de beste man weet wat hij doet. En dat hoor je op My Failure, een keihard nummer dat bol staat van de agressie. Mess is een nummer met een mooie opbouw, het begint heel dromerig en dan is er de dreigende bas en de vocalen die je alvast een voorproefje geven voor wat gaat komen. Een heerlijke plaat om op te zetten tijdens na een zwaar Paas weekend.
Conclusie: Een geniale EP, de tweede van de vier die dit jaar gaan verschijnen. Mind Power heeft veel te bieden, en ik ben benieuwd naar wat voor muziek ze nog meer gaan uitbrengen.
Op een schaal van 1 tot 10:
8.0

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00