Miracle Metal Meeting wordt openluchtfestival

De Miracle Metal Meeting in Deinze (België) wordt eenmalig een openluchtfestival. 
Het was de bedoeling met de Miracle Metal Meeting in de Brielpoort op 11 september het Belgische indoor-festivalseizoen te openen, maar die concertzaal wordt nog tot minstens 8 september gebruikt om te vaccineren. Over de periode daarna bestaat nog onduidelijkheid en daarom heeft organisator Miracle vzw beslist om het festival te organiseren op het evenementenplein op zowat 200 m van de Brielpoort. Deinze is ook voor Nederlandse metalfans makkelijk te bereiken via de E17.
Op het terrein zullen, net als op Alcatraz vorig weekend, geen coronamaatregelen van toepassing zijn (dus geen stoeltjes, verplichte afstand of mondmaskers) omdat gewerkt wordt met het Covid Safe Ticket. Met het Covid Safe Ticket moet elke aanwezige aantonen dat hij/zij minstens twee weken volledig gevaccineerd is of dat hij/zij kort vóór het festival negatief getest heeft (maximaal twee dagen voor een PCR-test, max één dag voor een sneltest). Een zelftest wordt niet aanvaard. Omdat het een ééndagsfestival is, voorziet de organisatie géén tests ter plaatse. Bij de ingang zal je dus drie documenten moeten voorleggen: toegangsticket, identiteitskaart en Covid Safe Ticket. Het aantal tickets wordt beperkt zodat op het terrein voldoende plaats is voor mensen die toch liever wat meer afstand houden.
Op de affiche van deze Miracle Metal Meeting staan Cowboys From Hell (Pantera tribute), La Muerte, Spoil Engine, Liar, Dyscordia, Carneia en Turpentine Valley.

Related posts

Headbanger’s Balls Fest vult affiche aan

Pantera op 28 januari 2025 naar AFAS live 

Steven Wilson naar AFAS live