Home » Misty Bliss – MB

Misty Bliss – MB

door Edwin Knip
321 views 1 minuten leestijd

Garage rock uit Zwitserland als opwarmer voor het debuutalbum later dit jaar.
De band is afkomstig uit Geneve en bestaat uit zangeres/bassist Mina en gitarist/zanger Dr.Gab en drummer Al. De band haalt inspiratie uit de muziek van PJ Harvey, Black Rebel Motorcycle Club en The Stooges.
MB is de eerste kennismaking met de band, de vier tracks op het album zijn bedoeld als opwarmronde voor het in september 2019 op te nemen debuut album. Het eerste nummer is Misty Bliss, een wat donker en traag nummer met slome gitaar riffs. Deep Desire leunt wat meer op de basgitaar voor de melodie. In het nummer vermengen de vocalen van beide leden zich met de muziek, het één dient het ander.
Love Confession en Take On The World zijn de twee andere nummers. Het laatstgenoemde sluit de EP af. Take On The World is een wat meer uptempo nummer met wat steviger gitaarwerk. Het is een lekker in het gehoor liggend nummer en een mooie afsluiting van de EP. De vier nummers gaan diverse muzikale grenzen over, van psychedelisch naar rock en zelfs een vleugje gothic. Als dit de kwaliteit is die de band nu al kan laten horen dan wordt het nog lang wachten op het debuut. In ieder geval heeft de band bewezen dat ze bestaansrecht hebben.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00