Home » MOMfest 2017 programmering compleet!

MOMfest 2017 programmering compleet!

door Marc Koetse
140 views 1 minuten leestijd

Last minute toevoeging Claw Boys Claw maakt programmering compleet
MOMfest trapt het festivalseizoen af met de 24 editie in de MonsterHallen aan de Bolst in Erp. In de hoofdzaal spelen acts als Claw boys Claw, Raggende Manne en de beste Deep Purple Tribute verkrijgbaar. Het Tweede podium doet er niet voor onder met namen als: Navarone, Orgaanklap en Non Blond Bowie, a Bowie tribute.
Reken bij het kleinste Zeeziek podium van het festival op de ene verassing na de andere. Met klinkende namen als Beroerte, Kieteldood en The Golden Wonder Boys val je van de ene muzikale verassing in de andere en voelt het als een wilde vaart over de woelige baren! Met enige zeeziek verschijnselen tot gevolg.
MOMfest algemeen

MOMfest vind jaarlijks plaat eind januari en bestaat sinds 1993. Voorheen ging het festival door het leven als Monsters of Mariaheide, maar sinds er iets minder decibellen geprogrammeerd worden werd het ook tijd voor een naamsverandering.
Bekendere namen als Living Colour, Dog Eat Dog, Anneke van Giersbergen, Heideroosjes, Green Lizard, Peter Pan Speedrock en de BZB konden de verleiding ook niet weerstaan om ook minstens een keer te schitteren op MOMfest. Ooit begonnen in een klein feestzaaltje maar het het concept barstte uit zijn voegen en in 2006 vond het eerste Monster Festival plaats in een grote manege, vanwaar we in 2009 de overstap maakte naar de MonsterHallen aan de Bolst tussen Erp en Mariaheide.
In het kort:

MOMfest 2017
zaterdag 21 januari 2017 | 14.00 –01.30 uur
MonsterHallen – Bolst 1, Erp
Alle info: www.momfest.nl

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00