Home » MOMfest 2018, jubileum met randje

MOMfest 2018, jubileum met randje

door Marc Koetse
138 views 2 minuten leestijd

Jubileum editie met toch een klein randje…
MOMfest trapt het festivalseizoen af met de 25 editie in de MonsterHallen aan de Bolst in Erp. Het zal een feestelijke editie worden met toch een klein randje. Dit wordt namelijk de laatste editie in de MonsterHallen in deze vorm aan de Bolst in Erp.
Neemt niet weg dat we nog een keer groots gaan uitpakken, een feestje dat zeker gevierd mag en zal worden. Laatse kans om straks nog een keer deelgenoot te worden van MOMfest op deze bijzondere locatie. Een Monster van 25 jaar houd niet op zomaar te bestaan, dus laat u verassen waar en in welke vorm MOMfest in 2019 de kop op zal steken. Lang leve het Monster hoera, hoera, hoera!
MOMfest algemeen
MOMfest vind jaarlijks plaats eind januari en bestaat sinds 1993. Voorheen ging het festival door het leven als Monsters of Mariaheide, maar sinds er veel minder decibellen geprogrammeerd worden werd het ook tijd voor een naamsverandering. MOMfest was een feit.
Bekendere namen als Living Colour, Dog Eat Dog, Anneke van Giersbergen, Heideroosjes, Green Lizard, Peter Pan Speedrock en de BZB konden de verleiding ook niet weerstaan om ook minstens een keer te schitteren op MOMfest. Ooit begonnen in een klein feestzaaltje maar het het concept barstte uit zijn voegen en in 2006 vond het eerste Monster Festival plaats in een grote manege, vanwaar we in 2009 de overstap maakte naar de MonsterHallen aan de Bolst tussen Erp en Mariaheide.
Start voorverkoop en eerste namen 2018!
De voorverkoop is begonnen. Alle digitale loketten op www.momfest.nl zijn 24/7 geopend. Met gepaste trots geeft MOMfest een deel van haar line-up 2018 prijs. Kijk voor nog meer namen op www.momfest.nl!
Infloyd, één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Europa zal met een lange show de avond gaan besluiten.
Dool, De nieuwe band van BN-er Ryanne van Dorst, alias Ella Bandita.
VUUR, Anneke van Giersbergen met haar nieuwste project.
DeWolff, voor de 2e keer op MOMfest, en niet zonder reden!
Full Nelson, DE Limb Bizkit tribute van Nederland.
5150, eindelijk de beste Van Halen tribute ook op MOMfest.
Meer acts op de website.
Algemene info:
MOMfest 2018
zaterdag 27 januari 2018 | 14.00 – 01.00 uur
MonsterHallen – Bolst 1, Erp
Alle info: www.momfest.nl
Voorverkoop:
Voorverkoop gestart op 1 oktober 2017, alleen on-line
VVK € 20,00 via MOMfest.nl (exclusief service kosten)
Deur indien voorradig: € 25,00

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00