Home » Morgarten komt met nieuw album en tekent deal met Inner Wound Recordings

Morgarten komt met nieuw album en tekent deal met Inner Wound Recordings

door Maurice van der Zalm
192 views 1 minuten leestijd

Met het nieuwe album Cry Of The Lost zet het Zwitserse Morgarten een stap vooruit. Behalve dat het album op 18 juni uitgebracht wordt, is het tevens het eerste album dat ze brengen onder de vlag van Inner Wound Recordings. Een label dat niet zomaar een labeltje is en onder meer de bands Wind Rose, Leah, Kalidia en Pyramaze onder de hoede heeft. De folk- / deathmetalband heeft in Zwitserland al een aardige fanbase weten op te bouwen, maar ook de rest van Europa heeft al kennis mogen maken. Zo kon je de band vinden op de affiche van Occultfest, Brainstorm Fest, deden ze clubshows in Hedon, Willemeen en Gigant en fungeerden ze als openingsact voor Finntroll in 2018.
Het tekenen bij Inner Wound Recordings is het resultaat van hard werken en is voor de band een beloning, waarbij de jongensdroom nu werkelijkheid wordt. Het nieuwe album Cry Of The Lost zal liefhebbers van de folk- en deathmetal wel bekoren. Daarbij zaten Jeng Bogren (Opeth, Dimmu Borgir, Amon Amarth) en Tony Lindgren (Opeth, Eluveitie, Sepultura) aan de knoppen bij het afronden van het album.
Met Cry Of The Lost bouwt Morgarten het imperium verder uit en zal live te zien zijn op het Brainstorm festival in november 2021.
“Cry of the Lost” track listing
01. Freres d’Armes
02. To Victory
03. Tales of My Lands
04. First Blood
05. Sons of Darkness
06. Oath of Allegiance
07. Peaceful Soul of the Dying
08. Die or Fight
09. Backed to a Flayed Tree
10. Dawning of the Reborn
11. The Last Breath
12. Meeting the Almighty

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00