Home » Muse bevestigd voor Rock Werchter 2023

Muse bevestigd voor Rock Werchter 2023

door Maurice van der Zalm
638 views 2 minuten leestijd

De geruchtenmolen draaide al even op volle toeren. Maar nu is het voor echt en 100% officieel: Muse staat op zaterdag 1 juli op Rock Werchter! Muse is één van de beste live bands ter wereld. Steeds weer pakken ze uit met baanbrekende en intense shows. Hun komende passage op Rock Werchter 2023 zal daar geen uitzondering op zijn. Klaar voor bombastische rock en verbluffend visueel spektakel?

Steeds weer pakken ze uit met baanbrekende shows en daar zal hun komende passage geen uitzondering op zijn. Met bombastische rock en verbluffend visueel spektakel zullen ze moeiteloos de weide inpakken. ​

Muse

Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme vormen sinds 1994 het powertrio Muse. Negen studioalbums hebben ze tot op heden uitgebracht. Het aantal verkochte albums staat op 30 miljoen. Jongste album Will of the People debuteerde in meerdere landen, waaronder thuisland Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië op één. Ook bij ons positioneerde het album zich meteen comfortabel in de hoogste regionen – op #2 in Vlaanderen, op #1 in Wallonië. Muse is een absolute topper. In de prijzenkast: twee Grammy Awards, een American Music Award, vijf MTV Europe Music Awards, twee Brit Awards, elf NME Awards en zeven Q Awards. Muse en Rock Werchter gaan ‘way back’. De Britten waren er voor het eerst in 2000. Ze zijn uitgegroeid tot ware publieksfavorieten.

Over Rock Werchter: Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2023 plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

De ticketverkoop start op zaterdag 29 oktober om 10 uur. Wil je eerder al zeker zijn van je ticket? Koop je ticket voor #RW23 in exclusieve presale door je te registreren via rockwerchter.be. De registraties sluiten op 27 oktober.

Al bevestigd voor Rock Werchter: Stromae op donderdag 29 juni en Arctic Monkeys op zondag 2 juli. Meer namen volgen later, stay tuned!

Deze week is het ook tijd om de video bij You Make Me Feel Like It’s Halloween te bekijken

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00