Home » Muse komt met nieuwe show naar het Goffertpark

Muse komt met nieuwe show naar het Goffertpark

door Maurice van der Zalm
274 views 3 minuten leestijd

Na de bekendmaking dat KISS op dinsdag 25 juni Amsterdam komt opzoeken en Rammstein Rotterdam op zijn kop zet, maakt Muse bekend dat zij op donderdag 27 juni 2019 voor een concert naar het Goffertpark in Nijmegen afreizen. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour die op 22 februari aftrapt in Houston en de multi-platinum, Grammy Award-winnende rock iconen naar vele arena’s en zalen in de VS, Canada, het VK en Europa brengt. Later worden nog meer data aangekondigd. De kaartverkoop voor dit concert start volgende week vrijdag, 16 november, om 10:00 uur.
Fans die het album Simulation Theory voor 9 november hebben gereserveerd (alleen via http://www.muse.mu) hebben als eerste toegang tot tickets. Voor hen begint de verkoop al op dinsdag 13 november om 10:00 uur.
Enhanced Experience
De Simulation Theory World Tour zal een interessante nieuwe “Enhanced Experience Package” bevatten die  toegang biedt tot een exclusieve Mixed Reality Pre-Show Party, mogelijk gemaakt door Microsoft, met drie originele virtual reality-games, geïnspireerd op tracks van Simulation Theory. Extra uitgebreide voordelen zijn onder meer een premium concertkaartje, een poster speciaal voor deze specifieke show gemaakt, een interactieve foto-ervaring met rekwisieten en memorabilia uit de nieuwste video’s van de band en meer. Uitgebreide Muse-ervaring en Premium Ticket-bundeldetails zijn beschikbaar op www.cidentertainment.com/events/muse-tour/
Muse bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme. Hun aankomende album Simulation Theory verschijnt op 9 november. Hun laatste studioalbum, Drones, werd uitgebracht in juni 2015 en debuteerde op nummer één in 21 landen over de hele wereld. Het bracht hen ook hun eerste nummer één album in de Verenigde Staten. Het album won in februari 2016 een Grammy Award, hun tweede, voor Best Rock Album. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse zeven studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkochten.
Alom erkend als een van de beste live bands ter wereld, heeft Muse talloze muziekprijzen gewonnen waaronder twee Grammy Awards, een American Music Award, vijf MTV Europe Music Awards, twee Brit Awards, tien NME Awards en zeven Q Awards.
Donderdag 27 juni 2019 | Goffertpark Nijmegen
Aanvang: 17:30 uur | Entree: €66,08  (incl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/Muse
De kaartverkoop voor het concert start donderdag 16 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).
Van woensdag 14 november 10.00 uur tot vrijdag 16 november 10.00 uur is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen in de speciale American Express presale via www.ticketmaster.nl/americanexpress

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00