Home » Muse zondag 23 oktober naar Carré

Muse zondag 23 oktober naar Carré

door Maurice van der Zalm
378 views 3 minuten leestijd

Met de release van de nieuwe single ‘Will of The People’ kondigt Muse een kleine reeks theatershows in Europa en Amerika aan. Op zondag 23 oktober 2022 staat de Grammy Award-winnende band in Carré in Amsterdam. Een recente liefdadigheidsshow in het Apollo Theater in Londen gaf de Engelse band het idee om in een gelimiteerd aantal theaters op te treden voordat ze in 2023 uitgebreid op tournee gaan. De reguliere kaartverkoop voor het concert in Carré start vrijdag 24 juni om 10.00 uur via Carré.

Het aankomende album – met dezelfde titel als de nieuwe single – wordt op 26 augustus 2022 uitgebracht. Eerder dit jaar konden fans al luisteren naar twee nummers van het album; ‘Compliance’ en ‘Won’t Stand Down’. ‘Will of The People’ is in zijn geheel geproduceerd door Muse, gemixt door Serban Ghenea en luistert als een elektrisch anthem waarin de band wederom hun bekwaamheid in het vertellen van verhalen en creëren van sonische werelden aantoont.

Will of The People’ is een fictief verhaal dat zich afspeelt in een fictieve metaverse op een fictieve planeet die wordt geregeerd door een fictieve autoritaire Staat geleid door een fictief algoritme gemanifesteerd door een fictief datacenter dat een fictieve bank runt die een fictieve munt drukt en een fictieve bevolking controleert die een fictieve stad bewoont met daarin fictieve appartementen waar een fictieve man op een dag wakker werd en dacht “fuck this”. aldus Matt Bellamy

In het najaar van 2022 geeft Muse de volgende theatershows in Europa en Amerika:
4 oktober 2022       Los Angeles @ The Wiltern
11 oktober 2022     Chicago @ The Riviera Theater
14 oktober 2022     Toronto @ The History
16 oktober 2022     New York City @ The Beacon Theater
23 oktober 2022     Amsterdam @ Royal Theatre Carre
25 oktober 2022     Paris @ Salle Pleyel
26 oktober 2022     Milan @ Alcatraz

Fans die het album hebben gepreorderd hebben als eerste toegang tot de tickets die beschikbaar zijn in de speciale presale op dinsdag 21 juni om 10.00 uur. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 24 juni om 10.00 uur.

OVER MUSE

Muse bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme. Hun laatste album – Simulation Theory – kwam op #1 binnen in de charts en was het zesde achtereenvolgende album van de band dat debuteerde op de hoogste positie in het Verenigd Koninkrijk. Hun vorige studioalbum – Drones – won in februari 2016 een Grammy Award voor ‘Best Rock Album’, de tweede van de band. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse acht studioalbums uitgebracht en wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkocht.

Wijd erkend als één van de beste live bands ter wereld heeft Muse talloze muziekprijzen gewonnen, waaronder twee Grammy Awards, een American Music Award, vijf MTV Europe Music Awards, twee Brit Awards, elf NME Awards en zeven Q Awards.

MUSE

Zondag 23 oktober 2022 | Carré – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 99,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/muse
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 24 juni om 10.00 uur via Carré.nl

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00