Home » Necktwister helpt metal artiesten corona-kater doorspoelen!

Necktwister helpt metal artiesten corona-kater doorspoelen!

door Maurice van der Zalm
226 views 2 minuten leestijd

Necktwister injecteert op 27 mei 2021 nieuwe mogelijkheden in het (Belgische) metal landschap.
Als nieuwe Artist Growth Agency wil het artiesten ondersteunen in hun groei en de corona-kater helpen doorspoelen. Necktwister zal een brede waaier aan diensten aanbieden die metal artiesten de mogelijkheid geeft om te groeien en zichzelf te ontplooien in een sector die door het corona-virus heel wat klappen kreeg.
Nu ons cultuurlandschap een boost kan gebruiken, willen 2 fanatieke metalliefhebbers een agentschap lanceren dat metalbands helpt groeien.. Hoe? Door allerlei diensten te bieden aan bands ter initiëring, ondersteuning en bestendiging van die groei. Necktwister zal kunnen fungeren als muzieklabel, distributeur, artist service provider, artist coach/manager, evenementorganisator, boekingsagent en meer.
Volgens oprichter Kurt Van Camp is dat net wat Belgische artiesten nodig hebben. Al te vaak worden getalenteerde artiesten afgeremd door het ontbreken van bepaalde kennis, vaardigheden en/of contacten. Daar wil Necktwister een brug slaan, want ondersteuning kan net die getalenteerde
artiesten vooruit helpen. Het geesteskind van Kurt Van Camp en Tim De Ridder zal zijn diensten uitsluitend ter beschikking stellen van artiesten die ondergebracht kunnen worden onder het genre “metal”. Alle subgenres zijn welkom, van Glam, over Black en Death metal tot Hardcore.
Bedenkers Kurt en Tim draaien beiden al een 20-tal jaar mee in de metalscene. Kurt zal voor velen beter bekend zijn als “MrMoshpit” of “De Moshpit”, Tim maakte verscheidene podia onveilig als frontman van o.a. Before He Shot Her en The Seventh. Daarnaast deden ze allebei ervaring op in het organiseren van kleine en middelgrote evenementen, voornamelijk op Mechels grondgebied. Kurt schrijft bovendien al jaren reviews voor enkele gerespecteerde e-zines.
Wil je meer weten over Necktwister? Bezoek dan zeker hun website of neem contact op via één van onderstaande kanalen.
www.necktwister.com
www.facebook.com/necktwisteragency www.instagram.com/necktwisteragency
www.twitter.com/necktwisteragnc

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00