Home » Nieuwe namen Vestrock 2016

Nieuwe namen Vestrock 2016

door Harm Lourenssen
168 views 2 minuten leestijd

We zijn blij dat we de derde reeks namen voor de zevende editie bekend te kunnen maken:
DE STAAT BINGO PLAYERS  THE BOXER REBELLION (UK) 
BOUGENVILLA  BLACK HONEY (UK) 
T. RAUMSCHMIERE (DE) KING KONG COMPANY (IRL) •
WOODIE SMALLS • THE ACADEMIC (IRL)
Bekijk hier de video aankondiging van de derde reeks namen van VESTROCK 2016.
Komende maanden zullen nog meer acts voor zowel VESTROCK als VESTROCK JUNIOR bekend gemaakt worden via www.vestrock.nl.


VESTROCK ON TOUR: 22 APRIL 2016 GEBOUW-T: BLACK BOX REVELATION EN RAGLANS (IRL)
Op 22 april vindt de eerste editie van VESTROCK ON TOUR plaats. Hierbij spelen twee acts die eerder het VESTROCK podium betraden op een bevriend podium, in dit geval Gebouw-T in Bergen op Zoom. De acts die hierbij acte de presence geven zijn BLACK BOX REVELATION, in 2013 op VESTROCK, en de Ierse RAGLANS, die vorig jaar op VESTROCK stonden. Tickets zijn verkrijgbaar via Gebouw-T.
VESTROCK
Op het prachtige eiland in de buitenvest van Vestingstad Hulst, de meest Vlaamse en bourgondische stad van Nederland, vindt dit jaar voor de zevende maal VESTROCK plaats, op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016. Op zondag 5 juni is VESTROCK JUNIOR, de familiedag. VESTROCK is een boutique festival dat door bezoekers het festival van de vriendschap wordt genoemd door de gezellige en ontspannen sfeer. Het thema van VESTROCK is Mixing Music, Art & Science: ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de VESTROCK UNIVERSITY en kunst op de VESTROCK weide.
KAARTVERKOOP VESTROCK
De kaartverkoop is gestart via http://www.vestrock.nl/ en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Een ticket voor VESTROCK JUNIOR bedraagt in de voorverkoop € 20,00 en voor VESTROCK € 39,00 voor vrijdag 3 juni en € 45,00 voor zaterdag 4 juni. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 59,00. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 10,00.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00