Home » Nieuwe radiozender voor de progliefhebbers

Nieuwe radiozender voor de progliefhebbers

door Wouter van Hal
274 views 1 minuten leestijd

Vanaf zondag 12 juni is er een gloednieuw radiostation online gegaan, waarbij prog en symfo centraal staan.

Jan Bracke is een kerel uit Zevenbergen waarbij prog en symfo door de aderen loopt. Al een flink aantal jaren is hij actief met zijn radioshow Epics for al Time, waarbij de langere en epische nummers gedraaid worden. Deze show word uitgezonden via het Franstalige Progcoreradio.com en Raven Radio in New Jersey met alle eventuele technische issues die daar bij komen. Al langere tijd droomde hij van een echte eigen zender waarbij niet alleen de langere nummers gedraaid worden, maar ook andere parels uit de progscène. 

En nu eindelijk is er vanaf vandaag de nieuwe radiozender Epic Progradio. 24 uur per dag en 7 dagen in de week muziek zonder reclame en geklets er tussen door. Een flink aantal bands hebben speciaal voor hem ook jingles ingesproken wat wel aangeeft dat de werkzaamheden voor de scene gewaardeerd worden. Niemand minder dan bijvoorbeeld Nick Beggs (oa Steven Wilson, Fish on Friday) is één van de namen die Jan een warm hart toe draagt.

Vooralsnog zal uit de grote database gedraaid worden, maar in de toekomst zullen er zeker ook shows gepresenteerd gaan worden.

Link: epicprogradio.com

 

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00