Home » Nieuwe single en video voor Cathubodua

Nieuwe single en video voor Cathubodua

door Filip van der Linden
639 views 2 minuten leestijd

De Belgische epic symphonic metalband Cathubodua, die ook in Nederland geen onbekende is, bracht vandaag zijn nieuwe single en video uit.

Foretelling is de de eerste single van het nieuwe album van de band. Dat nieuwe album werd Interbellum gedoopt en wordt op 23 februari uitgebracht door Massacre Records. Dat is hetzelfde Duitse label dat in 2019 ook al Continuum, het vorige album van deze band, uitbracht. De review daarvan kan je nog eens teruglezen via deze link.

De productie en mix van het nieuwe album waren in de bekwame handen van Yarne Heylen (van Carnation). De mastering gebeurde door de Nederlander Erwin Hermsen (Cliteater, Zwartketterij, Cirith Gorgor, Pestilence, Hooded Priest, …). Het artwork komt net als bij Continuum van Jelle Van Loo (Prematory, Carnation, Innervate, …).

Cathubodua stelt Interbellum het hele jaar door voor aan het publiek met een club- en festivaltournee door België (uiteraard), Frankrijk en Duitsland. Er wordt ook al een concert in Nederland aangekondigd, maar meer details daarover zijn er nog niet.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00