Het regent deze week premières bij Butler Records! Zo heeft Knight Area een eerste track vrijgegeven van haar aankomende album ‘Heaven and Beyond’. Daarnaast hebben de Living Room Heroes een video uitgebracht van het nummer ‘Diesel’. 
Op vrijdag 10 februari 2017 brengt Knight Area haar nieuwe album ‘Heaven and Beyond‘ uit. Vandaag heeft de band alvast een tipje van de sluier opgelicht door het nummer ‘Memories‘ vrij te geven via YouTube, Itunes, Apple Music, Deezer, Napster en Tidal. Binnenkort is de track ook beschikbaar op Spotify. ‘Memories’ is een typische Neo-Progressieve Knight Area track met een tegelijkertijd heavy en melodieuze gitaarsound, een straffe ritmesectie, vloeiende toetsenpartijen en emotionele vocalen. Beluister het nummer hieronder.

Diesel‘ is de tweede single van de Living Room Heroes. Het nummer is afkomstig van het album ‘Days Well Spent‘ dat op 23 september uitgekomen is op Butler Records. De vrolijke clip bij het lekker zorgeloze nummer is gemaakt door Dennis Vloedmans, Boy Surminski en drummer Björn van den Boom. Bekijk hieronder de video.