Nieuws van Best Kept Secret

Het is een tijd geleden dat jullie van ons gehoord hebben, maar ondanks de stilte zaten wij zeker niet stil en zijn we jullie support niet vergeten! Als zeer gewaardeerde ticket buyer van Best Kept Secret willen we je heel graag meenemen in onze plannen voor de splinternieuwe editie in 2022
In de afgelopen tijd hebben met ons team keihard gewerkt om jullie straks compleet te verrassen, vermaken en verblijden met een geheel vernieuwd programma dat beter is dan ooit tevoren. Niet alleen het muziekprogramma, maar ook daarbuiten hebben we ons opnieuw uitgevonden: er is meer te beleven dan ooit op Best Kept Secret. Een muziek-overstijgende totaalervaring, met een vernieuwde terreinindeling, nieuwe area’s en vele nieuwe samenwerkingen met chef-koks, kunstenaars en artiesten. Kortom, wij kunnen niet wachten dit nieuwe feest met jullie te gaan vieren!
So here we go: via dit bericht willen we jullie als eerste laten weten dat we aanstaande donderdag 25 november om 12:00 in één klap het volledige programma van Best Kept Secret 2022 lanceren. En op dinsdag 30 november om 12:00 gaan alle weekendtickets voor Best Kept Secret in de verkoop via onze website bestkeptsecret.nl.
We zijn terug van weggeweest en helemaal klaar om dit met jou te vieren! Samen gaan we de tijd van ons leven hebben op het nieuwe Best Kept Secret festival. En heerlijk genieten van de voorpret. We zien elkaar op 10, 11 en 12 juni 2022!
Ik wens jullie het allerbeste, and that’s no secret!

Related posts

Decision – Chaos in a Can

Headbanger’s Balls Fest vult affiche aan

Pantera op 28 januari 2025 naar AFAS live