Home » Nighthawker heeft u nodig

Nighthawker heeft u nodig

door Filip van der Linden
354 views 1 minuten leestijd

Nighthawker is een Limburgse band die avontuurlijke retro-rock maakt, met invloeden die ze vinden bij Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Pink Floyd en The Allman Brothers Band. Wij hoorden in hun muziek ook sporen van Lynyrd Skynyrd, The Black Crowes en Thundermother. Deze nog jonge band heeft even uw financiële steun nodig.
Inmiddels werken ze al een tijd hard aan hun eerste album. Tot dusver bekostigden ze alle kosten voor het maken van deze plaat zelf. Het plan is om het aankomende album op vinyl uit te brengen. Dat in combinatie met een spetterende releaseshow die in maart of april van volgend jaar plaats zal vinden. Om dit te realiseren heeft Nighthawker nog wat financiële hulp nodig. gelukkig is 75% van de nodige som reeds opgehaald. Nighthawker levert uiteraard verschillende tegenprestaties voor wie wil helpen bij deze crowdfunding, van een digitale download tot een huiskamerconcert of een dagje meelopen met de band.
Eind vorig jaar bracht Nighthawker nog in eigen beheer een EP uit met vier tracks die op Rockportaal.nl een lovende review kreeg. De eindconclusie was toen letterlijk: ‘Dat eerste volledige album, dat wordt vast een knaller.’ Daar nemen we voorlopig nog geen letter van terug.
https://www.voordekunst.nl/projecten/9431-nighthawker-debuutalbum-amp-releaseshow?fbclid=IwAR0LPQpha78xeGjEC_XnSvV8xiJk-yS-4MBnUqk8uhvNXwUKQByGvJfqteU
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00