Home » Nirwana Tuinfeest bijna uitverkocht.

Nirwana Tuinfeest bijna uitverkocht.

door Dave van Hout
232 views 1 minuten leestijd
As vrijdag 10 augustus gaat in Lierop weer het jaarlijkse tuinfeest van jongerencentrum Nirwana van start.
Nirwana staat vooral bekend om zijn sterke programmering en om zijn mooie lokatie wat letterlijk onder de bomen ligt in de tuin van het jongerencentrum. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een prima line up
neer weten te zetten.
Zo staan vrijdag oa Triggerfinger, Vintage TroubleK’s Choice, Claw Boys Claw, The Overslept, Kraantje Pappie, Electric Eel Shock, Wulf, Komatsu, en Wildebeast op het programma.
Op zaterdag zien we Maxi Jazz (bekend van Faithless), De Likt, Typhoon, Vuur, Johan, Tusky, My Baby, Millionaire, Jett Rebel, The Godfathers en Mooon
Kijk hier voor de timetable
De zondag staat traditioneel bekend als familiedag die gratis toegankelijk is. Tributebands geven vorm aan het grootse deel van het programma op zondag.  ReEditors(Editors), Once (Pearl Jam), Faith (George Michael) en Mr. Crowe’s Garden (Counting Crows) zijn maar een paar namen. Als feestelijke afsluiter op zondag hebben ze The Dirty Daddies weten te strikken.
Alle losse vrijdag- en zaterdagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn alleen nog een aantal combitickets en campingtickets beschikbaar voor Nirwana Tuinfeest. Ook zijn er nog maar een paar campingtickets beschikbaar. Zondag is zoals elk jaar vrij toegankelijk.
Voor de laatste tickets ga je naar www.nirwanatuinfeest.nl
 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00