Home » Oekraïense metalfans gratis naar Brainstorm Festival

Oekraïense metalfans gratis naar Brainstorm Festival

door Maurice van der Zalm
511 views 1 minuten leestijd

Oekraïense metalfans die vanwege de oorlog naar Nederland zijn gevlucht, kunnen dit jaar gratis het Brainstorm Festival in Apeldoorn bezoeken. De organisatie stelt 10 vrijkaarten beschikbaar om hen een hart onder de riem te steken.

Het Brainstorm Festival is een jaarlijks terugkerend cultureel rock- en metalfestival in Podium Gigant in Apeldoorn. De organisatie probeert jaarlijks maatschappelijk relevant te zijn en kiest er dit jaar voor om Oekraïense vluchtelingen die van heavy metal houden te verrassen.

,,Wij kunnen ons niet voorstellen hoe het moet zijn om je land te moeten ontvluchten vanwege een krankzinnige oorlog. Wanneer wij als festival met een klein gebaar iets moois kunnen doen voor deze mensen, dan laten we dat niet na”, aldus de organisatie van het Brainstorm Festival.

Voorwaarde is dat de Oekraïners metalfans zijn. ,,Zo niet, dan lopen ze bij ons festival gillend weg.” Bij de entree is een legitimatiebewijs verplicht, en Oekraïense metalfans die kans willen maken op vrijkaarten dienen vooraf per e-mail (brainstormfestival@gmail.com) hun interesse kenbaar te maken.

Het festival wordt gehouden op vrijdag 4 en zaterdag 5 november. Op het programma staan bands als Firewind, Swallow The Sun, Scar Symmetry en Sleeping Romance. Naast optredens van metalbands zijn er akoestische optredens in de bijbehorende theaterzaal. Bezoekers kunnen verder deelnemen aan een bierproeverij, een expositie bekijken en hun cd-collectie uitbreiden op de kleine metalmarkt.

Meer informatie over het festival: www.brainstormfestival.com

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00