Home » Order Of Voices lanceert nieuwe single

Order Of Voices lanceert nieuwe single

door Maurice van der Zalm
127 views 1 minuten leestijd

cover order of voices constancyIn 2010 kwam de Engelse band Order Of Voices met het gelijknamige debuutalbum. Op dit album wist de band rond zanger Leigh Oates in acht nummers mij volledig te overtuigen van hun muzikale kwaliteiten waarin ze een bijzonder geluid in een bijzondere atmosfeer neer wisten te zetten. Nummers die onophoudelijk kracht uitstraalden en daarbij een atmosfeer wisten te scheppen die eerder door Temple Of The Dog neergezet was.
In 2014 werd de single Hand In Hand gelanceerd, maar een release van het nieuwe album bleef helaas uit. Vorig jaar kwamen de eerste berichten dat er dan toch eindelijk een vervolg zou komen op het prachtige album. Ook dat bleef nog even op zich wachten. Nu is duidelijk geworden dat de video van de eerste single van het nieuwe album Constancy vanaf 11 maart op internet te vinden is. Het nummer Long For Air was geproduceerd door gitarist Ash Homar.
Zanger Leigh Oates zegt zelf over het nieuwe nummer: “We’ve moved on from the first album, distilled what we do to make it stronger in every sense.  We’re very happy with the results and look forward to people hearing it.”
https://www.youtube.com/watch?v=2gjULQ9nusM&feature=youtu.be

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00