Home » Pain of Salvation naar Hedon Zwolle

Pain of Salvation naar Hedon Zwolle

door Patrick Spruytenburg
100 views 1 minuten leestijd

De legendarische band Pain Of Salvation staat bovenaan de lijst van progmetal. De Zweedse band komt binnenkort door Nederland toeren met hun langverwachte album ‘In the Passing Light of Day’. Onder leiding van frontman Daniel Gildenlöw creëert de band een sound vol met krachtige gitaarpartijen, wisselingen tussen kale en heavy passages en zware teksten.
De band is in 1984 opgericht onder de naam ‘Reality’. Ze hadden groot succes in eigen land en daarna volgden de internationale successen met hun nieuwe naam Pain of Salvation. 25 jaar later hebben ze negen conceptalbums uitgebracht, waarbij onderwerpen worden aangesneden, zoals oorlog, seksualiteit en religie.
Deze band maakt muziek dat niet echt in een hokje te plaatsen is en dat willen ze dan ook niet! Port Noir is momenteel heel erg aan het experimenteren met verschillende soorten muziek. Zelf vindt de band dat ze voornamelijk onder rock vallen. ‘Puls’ werd uitgebracht en werd zeer goed ontvangen door de veraschillende media. De band werd zelfs nog genomineerd voor ‘Breaktrough Of The Year’. Eind 2016 is het nieuwe album ‘Any Way The Wind Carries’ uitgekomen.
Wanneer: zondag 16 april 2017
19:00 uur: deuren open
20:00 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00