Home » Primal Fear – I Will Be Gone

Primal Fear – I Will Be Gone

door Edwin Knip
241 views 1 minuten leestijd

Een vijf tracks tellende single rond een nieuwe bewerking van de ballad I Will Be Gone.
Het nummer, afkomstig van het succesvolle Metal Commando album,  is opnieuw opgenomen samen met de Finse metal diva Tarja Turunen (ex-Nightwish).  De stemmen van zanger Ralf Scheepers en Turunen passen perfect bij elkaar en te toevoeging van de vrouwelijke vocalen maakt het nummer meer melancholisch.  Het tweede nummer is een spiksplinternieuw nummer met de titel Vote Of No Confidence, een snoeihard en uptemo rock nummer van net iets langer dan zes minuten. Het nummer was eerder uitsluitend als bonusnummer verkrijgbaar bij het gelimiteerde digipack van het in 2020 verschenen album Metal Commando.
De drie andere nummers op deze single zijn het instrumentale Rising Fear en de nummers Leave Me Alone en Second To None. Alle  drie bonusnummers bij de gelimiteerde oplage. De band brengt de single uit om nog maar eens te laten horen hoe goed het hele album eigenlijk is. Het album Metal Commando gooit hoge ogen in Zwitserland, Duitsland, Japan, Finland en Zweden waar allemaal de top tien gehaald wordt.
Deze single is een mooie aanvulling op degene die deze nummers nog niet gehoord had. En voor de liefhebber van stevige hardrock is dit ook zeker een aanrader.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00