Release show Dance With Dragons

Zondagmiddag, 14 april zal de Zuid-Hollandse melodieuze metal band Dance with Dragons de release van haar langverwachte EP Escape into Darkness vieren in Bibelot, Dordrecht. De EP bestaat uit vier nummers, allemaal eigen werk.

ENERGIE! Dat is het eerste wat je voelt als je Dance with Dragons live aan het werk ziet. Deze band bestaat uit muzikanten die al geruime tijd samen spelen met als resultaat een goed geoliede machine vol enthousiasme en energie die van het podium af spat!

De band gaat er prat op alles live uit te voeren, zonder orkestbanden of backing tracks. Dat is natuurlijk enkel mogelijk door maar liefst vier vocalisten, die alle zangstijlen van klassiek, pop tot grunts en screams op zich nemen. Daarbovenop zal Monica Janssen van X-Tinxion het concert extra kracht bijzetten met een gastoptreden met de band.

Kindvriendelijk!! Om deze dag extra speciaal te maken verwelkomd de band iedereen, ook de allerkleinsten. Er wordt voor kleurplaten en een fijne atmosfeer gezorgd. Magic O Metal zal eveneens aanwezig zijn om hun passie voor metal met jong en oud te delen. Dus trek je mooiste drakenoutfit aan (vergeet de gehoorbescherming niet!) en ga uit je dak!

Voor nog meer energie is TerraDown uitgenodigd als special guest. Zij zijn net terug van hun eerste Europese (avon)tour als support van Ektomorf en mochten zich verheugen op een geweldige response.

Terradown heeft zich ontwikkeld tot een band die de grenzen van verschillende genres weet laten te vervagen. Vanuit de passie om hun eigen genre te verleggen, versterkt Terradown met elke stap die zij maakt hun onmiskenbare chemie en weet daarmee hun publiek meer en meer te boeien.

Gezien het kindervriendelijke karakter dat Dance with Dragons aan hun EP-release show willen geven, hebben zij Magic O Metal uitgenodigd om tijdens deze middag acte de présence te geven. Magic O Metal is DE manier om jouw passie voor metal-muziek te delen! Metal biedt spanning, creativiteit, muzikale hoogstandjes en fantastisch artwork. Deze elementen openen een wereld vol magie, een bron van inspiratie die je jezelf en anderen niet wilt onthouden.

Magic O Metal voegt al deze kenmerken samen in een groots avontuur. Je wordt meegenomen in een verhaal waarin creativiteit, doorzettingsvermogen en metal-muziek centraal staan.

Bibelot

Related posts

Nieuw heavy outdoor festival South Of Heaven Open Air komt met eerste namen.

Decision – Chaos in a Can

Headbanger’s Balls Fest vult affiche aan