Home » Rockportaal is op zoek naar jou !!

Rockportaal is op zoek naar jou !!

door Maurice van der Zalm
211 views 2 minuten leestijd


De coronapandemie raakt de evenementenbranche hevig en veel bands stellen de release van nieuwe albums uit als gevolg hiervan. Toch is het aanbod aan nieuwe albums groot en wordt bij Rockportaal steeds groter omdat veel (inter)nationale labels en bands onze website weten te vinden. Dat is fijn en goed voor Rockportaal. Om zoveel mogelijk bands een mooi muzikaal platform te bieden zijn wij op zoek naar mensen die graag recensies willen schrijven van nieuwe albums en nieuwsberichten en video’s willen plaatsen op onze website.
We zijn dus op zoek naar jou !!
Wie zijn we dan eigenlijk?
Rockportaal is een webzine waarbij liefhebbers van muziek met respect en liefde willen verhalen over bands, albums en optredens. We zijn laagdrempelig en als schrijver bij Rockportaal heb je een grote en vrije keuze uit het aanbod aan albums dat wij ontvangen. De genres die wij representeren zijn divers maar zijn altijd gerelateerd aan rock/metal. Belangrijk is dat je je liefde voor muziek kan vertalen in leuke stukken tekst waarin het respect voor de artiest belangrijk is. De schrijvers bij Rockportaal plaatsen hun stukken zelf op de website en er is altijd ruimte om je grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan. Je hoeft geen website-expert te zijn om met onze website te werken.
Je zou, wanneer je dat prettig zou vinden, gekoppeld kunnen worden aan een schrijver van Rockportaal die je meeneemt in je schrijfproces.
Lijkt het je wat om ons team te komen versterken en heb je interesse, nodigen we je uit om even een berichtje te schrijven naar vacature@rockportaal.nl of mauricevanderzalm@rockportaal.nl. Een bericht via onze facebookpagina behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
We zien je reactie graag tegemoet en hopen je snel toe te voegen tot ons mooie team van schrijvers.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00