Home » Scorpions en Machine Head sluiten #GMM24 af!

Scorpions en Machine Head sluiten #GMM24 af!

door Maurice van der Zalm
498 views 2 minuten leestijd

Met Scorpions en Machine Head voegen we de headliners voor zondag toe aan de line-up van #GMM24. Zij zakken samen met Tool, Five Finger Death Punch, Judas Priest, Bring Me The Horizon en Avenged Sevenfold af naar Dessel in juni ’24. Scorpions zullen de South Stage afsluiten op zondag 23 juni en Machine Head sluit diezelfde dag de North Stage af. Meer namen voor Graspop Metal Meeting 2024 volgen snel!

Scorpions passeren in 2024 voor de vijfde keer langs de weide in Dessel. Met hun vorige passage op GMM22 bewezen de Duitse hard rock iconen dat ze ook na een carrière van bijna 60 jaar ​ nog steeds garant staan voor een show vol met hits als “Rock You Like a Hurricane”, “The Zoo” en “Wind of Change”. In 2022 verscheen met “Rock Believer” hun negentiende album.

Afgelopen zomer stond Machine Head na meer dan 10 jaar afwezigheid weer op het podium in Dessel om onze South Stage op vrijdag af te sluiten. Volgend jaar keren Robb Flynn en co terug om op zondag 23 juni onze North Stage en ook #GMM24 af te sluiten. Klaar om samen met duizenden andere kelen ‘Let freedom ring with a shotgun blast’ over de weide te laten galmen?

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00