Home » Scorpions nieuwe headliner op vrijdag 17 juni 2022

Scorpions nieuwe headliner op vrijdag 17 juni 2022

door Maurice van der Zalm
269 views 1 minuten leestijd

Here I am, rock you like a hurricane! Met vijfduizend concerten in tachtig verschillende landen en meer dan honderd miljoen verkochte albums kan je wel zeggen dat Scorpions een wereldband is. Na de release van hun 19e studioalbum ‘Rock Believer’ gaan de Duitse rockhelden weer op tournee. Op 17 juni 2022 komt de band terug naar de heilige festivalgrond in Dessel!
Bands die ondertussen 50 jaar op hun teller hebben staan hoeven nog weinig introductie. De lange carrière van Scorpions toont aan dat ze gesmaakt worden door velen en dat ze al jarenlang iets doen dat mensen in vervoering brengt. Het bewijst ook dat de muzikanten er zelf altijd in zijn blijven geloven. Het kan dan ook geen toeval zijn dat Scorpions net hun negentiende album uitbrachten en het de titel ‘Rock Believer’ meegaven. De band is helemaal klaar voor een nieuwe tour langs de grootste arena’s en festivalweides!
Joyous Wolf, Killswitch Engage, L7, Monster Magnet en Obituary hebben helaas hun komst naar de 25e editie van GMM moeten annuleren.
Maar niet getreurd. GMM voegt een landing Belgische trots toe aan de affiche: Enthroned, Killthelogo, Strains, The Curse Of Millhaven en Toxic Shock zullen Dessel op zijn grondvesten doen daveren!
Ook Celeste, Counterparts, Dana Dentata, Destruction, Dirty Honey, Eisbrecher, Rival Sons, Smash Into Pieces en Walls Of Jericho bevestigen hun komst en maken zo de affiche van GMM 2022 zo goed als compleet.
Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag 17 juni beschikbaar. Koop je tickets nu HIER.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00