Home » Primus op 25 september naar AFAS live Amsterdam

Primus op 25 september naar AFAS live Amsterdam

door Maurice van der Zalm
263 views 1 minuten leestijd

Op zondag 25 september speelt de Amerikaanse band Primus een show in AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van hun A Tribute To Kings Tour. Tijdens deze show brengt de band een ode aan prog-rocklegendes Rush en hun klassieke album A Farewell to Kings. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 25 maart om 10:10 uur via Ticketmaster.
Met hun A Tribute to Kings Tour brengt Primus een ode aan prog-rocklegendes Rush. Tijdens deze tournee speelt Primus het klassieke album A Farewell to Kings uit 1977 van het Bay Area-trio in zijn geheel, naast ook hun eigen muziek. De Tribute to Kings Tour zal een respectvol en liefdevol eerbetoon zijn aan drie spectaculaire muzikanten, songwriters, legendes en vrienden.”
De muziek van de legendarische Amerikaanse band Primus is moeilijk te definiëren. De band houd zich niet aan genres of hokjes. Volgens frontman Les Claypool komt psychedelische polka het meeste in de buurt bij wat ze doen. Een optreden van Primus is altijd een bijzondere beleving. Live staat de band bekend om hun oprecht unieke podiumpresentatie en interpretaties van hun eigen muziek en die van andere.
PRIMUS – A TRIBURE TO KINGS
Zondag 25 september | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €50,40 (incl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/primus
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 25 maart om 10:10 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00