Home » Seasick Steve naar 013 Tilburg

Seasick Steve naar 013 Tilburg

door Patrick Spruytenburg
150 views 2 minuten leestijd

Seasick Steve wordt getypeerd als een buitengewone artiest sinds hij bekend werd bij het grote publiek met zijn ongelooflijk rauwe, krachtige emotionele uitvoeringen op tv. Het zijn ook die verbazingwekkende en meeslepende live-shows waar Seasick Steve en zijn drummer Dan Magnusson het beste tot hun recht komen.
De release van zijn laatste album Keepin The Horse Between Me And The Ground in 2016 mondde uit in een optreden in de iconische SSE Arena, Wembley in Londen. Het album werd het vijfde opeenvolgende Top 10-album van Steve in het Verenigd Koninkrijk.
“It’s a great honour to have young people think you ain’t boring, when you’re old. Most young people think that old people are boring, and they are boring! But we just go play, and with young people it’s like “ do you rock, or do you not rock?” I love it when they freak out because it means we’ve done the deed.”
Zoals hij zelf al zegt; Seasick Steve heeft de tijd van zijn leven wanneer hij zalen uitverkoopt en hij de hele wereld over gaat. Het is de energie van nieuwe nummers opnemen en de kick van het live spelen voor enorme menigten die hem blijven motiveren. Dit is de gekste, meest rockende en wildste show die je de hele zomer zult zien.
Wat een heerlijke support neemt Seasick Steve mee naar 013! Het Belgische duo bluesrock Black Box Revelation opent. De in Brussel gevestigde band brengt dit najaar hun vijfde en meest persoonlijke album tot nu toe uit. Een plaat met sterke emotionele teksten en frisse, dynamische nieuwe songs. De zorgeloze jaren zijn voorbij, maar de band is vastbesloten om hun status als beruchte live band waar te maken.
Wanneer: woensdag 4 juli
19:00 uur: deuren open
20:00 uur: aanvang
Rockportaal is aanwezig voor een live review.
bron: website 013

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00