Home » Shuulak heeft nieuwe bassiste

Shuulak heeft nieuwe bassiste

door Filip van der Linden
128 views 1 minuten leestijd

Puck Wildschut, de voormalige bassiste van de Nederlandse deathmetalband Sisters of Suffocation, sluit zich aan bij heavymetalband Shuulak.
Na haar vertrek bij de Sisters of Suffocation in augustus was Puck niet meteen op zoek naar een nieuwe band. “Verre van eigenlijk”, vertelt Puck. “Ik was net weg bij een band waar ik vier jaar deel van uitmaakte en wilde even wat tijd nemen voor mezelf”. Toen Shuulak contact opnam ging het echter heel snel. De muziek greep haar onmiddelijk en bij de eerste ontmoeting bleek dat er een klik was. “Dit is een groep mensen die al jaren bevriend zijn en ik voelde me er direct thuis. Voor mij is het heel belangrijk om samen muziek te maken en daar bovenal veel plezier bij te hebben. Bij Shuulak heb ik dat hervonden”, zegt Wildschut.
Het vijftal dook al vlug de repetitieruimte in en twee weken later vonden de eerste optredens plaats: twee achtereenvolgende shows in België. Voor de geroutineerde bassiste was het eenvoudig om weer in het ritme te komen. “Ik wilde meteen knallen vanaf de eerste show en ben blij dat ik zo warm ontvangen ben door zowel oude als nieuwe fans!”
Wie Shuulak in de nieuwe bezetting aan het werk wil zien, moet op vrijdag 8 november naar Rockcafé Lazaru’s in Leiden. Die avond delen ze het podium met Hvalross.
foto: (c) Shuulak

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00