Home » Sinister komt naar Miracle Metal Meeting

Sinister komt naar Miracle Metal Meeting

door Filip van der Linden
2,4K views 2 minuten leestijd

Sinister heeft net een tournee door Latijns America achter de rug en ook voor volgend jaar ziet het er goed uit voor de band. Ze staan op affiche van de Miracle Metal Meeting in de legendarische concertzaal Brielpoort in Deinze (België). 

De andere reeds aangekondigde bands voor zaterdag 18 mei zijn Grave en Objector en er komen vast nog meer interessante bands aan.

Sinister is een Nederlandse band die het levenslicht zag in 1988 in Schiedam en die één van de eerste Nederlandse deathmetalbands was die internationaal doorbrak. Hun eerste album, Cross the Styx, sloeg in Europa in als een bom. De jaren nadien volgden verschillende albums en veel concertreeksen doorheen Europa en de Verenigde Staten. In 2003 stopte de band na een slopende tournee, maar reeds in 2005 werd Sinister nieuw leven ingeblazen en de fans bleven hen trouw, ondanks meerdere wijzigingen in de bezetting.

Hun meest recente full album is Deformation of the Holy Realm dat in 2020 uitgebracht werd en dat een lovende review kreeg op Rockportaal.nl.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00