Home » SUBMIT FEST 2021 VOEGT COLD NIGHT FOR ALLIGATORS AAN DE LINE-UP TOE!

SUBMIT FEST 2021 VOEGT COLD NIGHT FOR ALLIGATORS AAN DE LINE-UP TOE!

door Maurice van der Zalm
263 views 2 minuten leestijd

Na eerder Tenside (DE) en Another Now (NL) te hebben aangekondigd voor Submit Fest 2021, is vandaag de Deense progressieve metalband Cold Night For Alligators aan de line-up van het
Rotterdamse festival toegevoegd. Meer namen volgen snel. De vierde editie van Submit Fest zal plaatsvinden op zaterdag 27 november 2021 in Baroeg, Rotterdam.
Cold Night For Alligators (DK)
Cold Night For Alligators is een vooruitstrevende progressieve metalband uit Kopenhagen, Denemarken. De band is inmiddels geen onbekende meer in het genre dankzij hun innovatieve, eigen sound. Verwacht van Cold Night For Alligators technische progressieve metal van hoge kwaliteit, zoals te horen op knallers als Black Swan of Canaille die op vorige releases van de band stonden.
Met het nieuwe materiaal laat Cold Night For Alligators een meer volwassen geluid horen en experimenteren ze met meer invloeden en stijlen. Zo laten ze met No Connection een zachter, clean geluid met een progressief randje horen, terwijl ze met het nieuwe Nostalgic weer de heavy kant op trekken. Dit altijd met de herkenbaar Cold Night For Alligators sound.
De band staat bekend om hun energieke live shows en waren eerder al te zien op festivals als Euroblast en Complexity Fest. In november kunnen we op Submit Fest van Cold Night For Alligators genieten en trust us, dit is een band die je zeker niet mag missen!

Submit Fest 2021 en tickets:.
Tickets voor Submit Fest 2021 zijn al verkrijgbaar en kosten 19 euro (incl.) in de voorverkoop via de website Baroeg. Aan de deur zijn de tickets 20 euro (incl).
Submit Fest
Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na drie succesvolle edities in 2017, 2018 en 2019 keert
Submit Fest in 2021 weer terug met een editie die zich richt op progressive metal, metalcore en alternative metal. Dit festival wordt georganiseerd door Rotterdamse dames die een samenwerking
met poppodium Baroeg zijn aangegaan.
Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties.
Submit – Supporting the scene together
SUBMIT FEST 2021
Zaterdag 27 november 2021
Waar: Baroeg, Rotterdam
Line-up:
Tenside (DE, modern metal/metalcore)
Cold Night For Alligators (DK, progressive metalcore)
Another Now (NL, progressive metalcore)
+ more t.b.a
Tickets: Voorverkoop €19 (incl.), Entree €20 (incl.) www.baroeg.nl
Facebook: http://www.facebook.com/SubmitFest

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00