Submit Fest 2023 maakt line-up compleet!

Submit Fest 2023 maakt line-up compleet!
Met de toevoeging van de laatste twee namen voor de zaterdag, is de line-up van Submit Fest 2023 compleet. Met nog minder dan 3 weken te gaan tot de 5e festival-verjaardag van Submit Fest zijn vandaag SERVE en zaterdag opener Torn From Oblivion aan de line-up toegevoegd. Het festival vindt dit jaar op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei plaats in Baroeg in Rotterdam.

SERVE
Serve is een Utrechtse hardcore band en zoals ze zelf zeggen: niet voor de ‘faint of heart’. Met venijnige drums, distorted riffs en schrijnende vocalen vertelt de band een verhaal over het effect dat geestesziekten kunnen hebben op een persoon. Ze verkennen in grafisch detail de vicieuze cirkel die begint met depressie en wordt bestendigd door middelenmisbruik en gevoelens van isolatie en schuld. Onlangs heeft de band hun eerste album ‘The Light Outlives The Sun’ uitgebracht, waaronder ook ‘Enabler’ met Alma Alizadeh (For I Am King).


TORN FROM OBLIVION
Torn From Oblivion is een Nederlandse deathcore band afkomstig uit Eindhoven. Ze brengen de agressie van deathcore, experimenteren met progressieve riffs en mixen dat met hardcore om hun visie op agressieve muziek te uiten, en dat levert energieke liveshows op waar de band in uitblinkt. De vijf jonge muzikanten hebben dit jaar hun EP ‘Convergence’ uitgebracht en zijn gedreven om een stempel op de Nederlandse scene te drukken. Wij verwachten meer van deze band te gaan horen en
kijken uit naar de zaterdag, waarop zij de dag zullen openen!

Line-up
De line-up van Submit Fest bestaat verder uit Destrage (IT), Allt (SWE), The Five Hundred (UK), Frontstreet (NL), Lake Malice (UK), Deadly Circus Fire (UK), Playgrounded (NL), Cage Fight (UK) en Vain Louie (NL). Voor deze 5e editie zijn zowel combitickets als dagtickets beschikbaar en is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor merchandise.

Deadly Circus Fire – Guitar Giveaway
De Submit Fest vrijdag wordt afgesloten door niemand minder dan de uit Londen afkomstige progressieve metalband Deadly Circus Fire! DCF was in 2017 de headliner tijdens de allereerste editie van Submit Fest. Om de vijfde festival-verjaardag, de terugkeer van Deadly Circus Fire naar Rotterdam, van zanger Adam Grant bij de band en de release van DCF’s album ‘EXTINCTION’ te vieren, heeft de band besloten een giveaway te doen, speciaal voor Submit Fest! Wat betekent dat als je een vrijdag- of combiticket koopt (of al gekocht hebt) voor Submit Fest 2023, je automatisch kans maakt op een custom made Deadly Circus Fire signature Chapman ML3 Modern gitaar! Deadly Circus Fire zal na hun show op vrijdag 19 mei de winnaar kiezen en de gitaar signeren. Je kunt de voorwaarden hier vinden.

Submit Fest
De crew van Submit, twee Rotterdamsen, geloven in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie.Submit Fest focust zich daarom op de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem.

Submit – Supporting the scene together

SUBMIT FEST 2023
Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei
Waar: Baroeg, Rotterdam

Line-up:
Vrijdag
Deadly Circus Fire (profressive metal, UK)
Playgrounded (progressive metal, NL/GR)
Cage Fight (Vicious Hardcore/Thrash/Crossover, UK)
Vain Louie (melodic hardcore, NL)

Zaterdag
Destrage (progressieve metalcore, IT)
Allt (progressive metalcore, SWE)
The Five Hundred (technical melodic metalcore, UK)
Frontstreet (nu-metal, NL)
Lake Malice (alt. Metal, UK)
SERVE (hardcore, NL)
Torn From Oblivion (deathcore, NL)

Tickets:
Combiticket VVK €30,- / Entree €32,50
Vrijdag VVK €14,- / Entree €15,-
Zaterdag VVK €19,- / Entree €20,-
www.baroeg.nl
Facebook: http://www.facebook.com/SubmitFest/
Website: http://www.submitfest.n

Related posts

Headbanger’s Balls Fest vult affiche aan

Pantera op 28 januari 2025 naar AFAS live 

Steven Wilson naar AFAS live