Home » Swedish Death Candy met nieuw album naar Amsterdam en Maastricht

Swedish Death Candy met nieuw album naar Amsterdam en Maastricht

door Marc Koetse
99 views 1 minuten leestijd

De psychedelische rockband Swedish Death Candy speelt op woensdag 6 december in Amsterdam. De Londense band doet de Sugarfactory aan in het kader van de release van hun debuutalbum, op 10 november. Een dag later speelt Swedish Death Candy in de Maastrichtse Muziekgieterij. Kaarten voor deze shows zijn per direct verkrijgbaar via de websites van de zalen.
Swedish Death Candy komt uit London, maar heeft leden uit de UK, Zuid Korea en Italië. Sinds het ontstaan van de band in 2014 is Swedish Death Candy een bekende naam in het bandjescircuit van Londen. De vierkoppige psychedelische rockband kwam met hun eerste demo direct onder de aandacht van een jong en hip publiek. Geen verrassing dus dat de band al snel werd opgepikt door NME, BBC Radio 1 en The Fader.
In de jaren daarna ontwikkelde Swedish Death Candy een ijzersterke live-show. De band baarde begin dit jaar opzien met de track “So Long …”, een single van 16 minuten (!). De daaropvolgende debuut-EP “Liquorice” werd juichend ontvangen. De verwachtingen voor het titelloze debuutalbum zijn niet voor niets hooggespannen.
De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00