Home » The Amazons komen!

The Amazons komen!

door Filip van der Linden
352 views 1 minuten leestijd

The Amazons staan klaar om hun reputatie als één van de beste opkomende rockbands helemaal waar te gaan maken met hun gelijknamige debuutalbum. Hier zijn ze nog relatief onbekend, maar dit viertal uit Berkshire was de voorbije maanden niet uit de Britse media weg te denken. Nu hebben ze over het Kanaal elke week een nieuw snoepje dat  ze de hemel in prijzen, maar deze keer zou het wel eens raak kunnen zijn.
 
The Amazons werden o.m. genomineerd voor de BBC Music Sound of 2017 en voor Q’s Best Breakingthrough Act en ze staan in MTV’s Brand New 2017 List. Ze worden getipt door NME, The Independent en BBC Radio 1 als één van de beste nieuwe gitaarbandjes en ze speelden reeds op het Reading Festival. Ze spreken fans aan die ook houden van Jett Rebel, Royal Blood, Nothing But Thieves, You Me At Six, Circa Waves en Sunset Sons,
Je kan ze live aan het werk zien in de 013 in Tilburg op maandag 13 november of één dag later in Doornroosje in Nijmegen. Op donderdag 23 november staan ze dan weer in de AB in Brussel, die avond met het Belgische opkomende talent Rhea in het voorprogramma.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00