Home » The Bouncing Souls – Ten Stories High

The Bouncing Souls – Ten Stories High

door Jochem van der Steen
1,2K views 1 minuten leestijd

Na maar liefst 30 jaar touren moest deze punkrock band uit New Jersey door corona noodgedwongen thuis blijven zitten. Om toch nog wat te kunnen verdienen begonnen ze een speciale actie op hun Patreon site. Abonnementhouders konden de band nummers speciaal voor hen laten schrijven. Dat resulteerde in veel gesprekken met fans die hebben geleid tot de liedjes op deze plaat.

Het titelnummer wat de plaat aftrapt zet de toon voor de positief klinkende, catchy punkrock nummers die volgen. Back To Better klinkt net wat meer hardcore dan de andere nummers en doet wat denken aan H2O. Over hardcore gesproken, Vin and Casey bevat gastvocalen van Kevin Seconds, bekend van legendarische hardcore band  7 Seconds. Een mooi stukje nostalgie horen we op True Believer Radio, natuurlijk een referentie naar de grootste hit van de band, True Believers. Wat veel nummers, zoals Kenver, zo aardig maakt is het verhalende karakter dat de bijzondere totstandkoming heeft gefaciliteerd. Dat maakt dit album net zo geschikt om live op te springen met een biertje in de hand als voor een ontspannen luisterbeurt op de bank met een dekentje en chocomel.

Zo bouncy als de bandnaam suggereert en vol feelgood punkrock singalongs bevat dit hartverwarmende, positief klinkende album alles wat fans van de band verwachten.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00