De Amsterdamse metalband The Charm The Fury heeft vandaag een uitgebreide Nederlandse tour aangekondigd. In december zal de band een tiental zalen aandoen waarbij ze zowel oude als nieuwe songs zullen laten horen aan hun Nederlandse fans.

Vorige maand bracht de band een nieuw album uit getiteld ‘The Sick, Dumb & Happy’, wat door Aardschok Magazine tot “een van de beste Nederlandse metalplaten ooit gemaakt” werd bestempeld. Er werd een uitgebreid tourschema aangekondigd met internationale festivals, van de Verenigde Staten tot Finland. Nederland wordt uiteraard niet overgeslagen met onder andere Pinkpop en Fortarock.

The Charm The Fury, aangevoerd door frontvrouw Caroline Westendorp, brengt een mix van Pantera, Slipknot en Metallica en staat garant voor energieke shows en moshpits. De unieke sound van deze Amsterdamse band is nu ook in de internationale pers is opgepikt, zal de band dit jaar naar alle continenten brengen voor tours, waarna dit jaar afgesloten wordt in Nederland. De voorverkoop is gestart.

Tourdata:

25-11 De Groene Engel // Oss

01-12 Vorstin // Hilversum

02-12 Volt // Sittard

08-12 Manifesto // Hoorn

09-12 Bibelot // Dordrecht

15-12 Gigant // Apeldoorn

16-12 De Flux // Zaandam

22-12 ’t Beest // Goes

23-12 Bolwerk // Sneek

29-12 Atak // Enschede

Tickets: www.thecharmthefury.com