Home » The Dues – Ghosts Of The Past

The Dues – Ghosts Of The Past

door Edwin Knip
175 views 1 minuten leestijd

Stevige bluesrock uit de besneeuwde Alpen van Zwitserland.
Het derde album van The Dues is weer een schot in de roos. De band onder aanvoering van zanger/gitarist Pablo Jucker weet weer negen sterke composities uit de mouw te schudden. Samen met bassist Stefan Huber en drummer Dominik Jucker wordt er weer wat van niveau toegevoegd aan de wereldwijde muziek catalogus.
Snelle drumslagen, een soepel ronkende bas en korte gitaar riffs, het zijn de elementen waar een groot aantal nummers op leunen. Het album begint sterk met het titelnummer Ghost Of The Past, gevolgd door Something For My Mind. Het hele album duurt amper veertig minuten, maar bevat negen geweldige nummers voor de liefhebber.
Sails Of Misery begint met stevig drumwerk, Something For My Mind bevat een langere gitaarsolo, De nummers zijn allemaal niet extreem lang, maar er is ruimte gelaten voor instrumentale uitstapjes van de bandleden. De band houdt het tempo er goed in en weet door de goede doordachte composities de aandacht van de luisteraar vast te houden. Hier zijn drie goed op elkaar ingespeelde muzikanten bezig met hun passie, bluesrock.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00