Home » Grey Attack – Grains Of Sand

Grey Attack – Grains Of Sand

door Edwin Knip
212 views 1 minuten leestijd

Stevige melodieuze rock uit Duitsland.
Grey Attack is een vier leden tellende band, bestaande uit zanger/gitarist Grey Charlez, gitarist Wulff Maahn, bassist Frank Le Gov en drummer JFK. Het tien nummers durende album Grains Of Sand werd al in april 2018 uitgebracht in Duitsland, en nu is er dan toch een release in de Benelux.
Lekkere lange gitaarsolo’s worden naadloos in een aanstekelijke melodielijn opgenomen, de focus licht meer bij de uitvoering en vormgeving dan bij het volume. Charlez heeft een prettig stemgeluid en weet zich moeiteloos door nummers als bijvoorbeeld het stevige Don’t Need Nobody heen te werken. Het is een lekker uptempo nummer met stevig gitaarwerk en een goed samenspel van de bas en drum.
Again is een wat rustiger nummer aan het begin, maar het zwelt langzaam aan en kent een flinke inbreng van de drums. I Was Blind is ook een wat rustiger nummer dan de andere nummers zoals bijvoorbeeld Leave Me Alone waar echt een muur van stevig gitaarwerk wordt opgetrokken.
De band heeft al enkele aansprekende support acts gedaan zoals bijvoorbeeld Loudness, Y&T en Robin Beck, Anvil en Bonfire. Voor de liefhebber van melodieuze gitaarrock is dit album een absolute must. In 202  is de band te zien in Nederland, op 10 april in Het Patronaat in Haarlem en op 11 april in Iduna in Drachten.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00