Home » The Good, The Bad And The Zugly – Research And Destroy

The Good, The Bad And The Zugly – Research And Destroy

door Filip van der Linden
635 views 1 minuten leestijd

The Good, The Bad And The Zugly kwamen hier al eerder aan bod. Op hun vorige album, Algorithm  and Blues, keerden ze terug naar de brutale punkrock en op het nieuwe album Research  and Destroy krijg je van hetzelfde laken een broek.
De band heeft een goede reputatie in thuisland Noorwegen. In de rest van de wereld loopt het allemaal niet zo’n vaart. Er zit deze keer wat meer garagerock in hun punkrock, maar vooral veel humor in de songtitels. What’s My Rage Again, The PKA Took My Money Away, Nostradumbass, … Dat deden ze al op eerdere albums en die formule houden ze dus aan. Daar is weinig op aan te merken. Satire en punk gaan goed samen met punkrock. De tracks op Research and Destroy komen met een rotvaart voorbij en zijn earcandy voor al wie punkrock een warm hart toedraagt. Knappe intro’s, veel power en agressie, vaak een meezingbaar refrein, … het plaatje klopt helemaal.
Een paar tracks klinken wat vetter of harder dan de rest: Bridge And Tunnel Guy, Diet 1-2-3 en de tot epische proporties opgepompte midtempo-hit-in-wording Here Come The Waterworks. Wie al fan is van pakweg Turbonegro of The Hellacopters, moet zeker ook deze Noorse punkband eens checken. En dat had gekund in Nederland. de Zugly’s zouden op 10 april in Duycker in Hoofddorp samen met The Dogs het podium bestormen, maar dat concert is vanwege corona afgelast. Hopelijk komen ze dat nog eens inhalen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00