Home » The Maension – Raevolution

The Maension – Raevolution

door Edwin Knip
179 views 1 minuten leestijd

Stevige rock in een melodieus jasje en met een boodschap.
De drie muzikanten van The Maension hebben ongetwijfeld John Lennon’s Power To The People in hun gedachten gehad bij de aanloop naar dit nieuwe album. Gitarist/zanger Mark Mension, bassist The Riz en Skye op keytar geven de luisteraar tien stevige rocknummers op het album Raevolution. En de rode lijn van het album is dat mensen zich moeten verzamelen in groepen en hun stem moeten laten horen.
Het album opent met Army Of The People. Het refrein is duidelijk genoeg ‘We are the army of the people, power to us power to us’. De slogan komt het hele nummer terug. Het is aan de luisteraar overgelaten om te oordelen of hij wel of niet moet volgen. In Say It gaat de tirade door. Is het nepnieuws wat er gebracht wordt op de tv’s, moeten we iemand tot het uiterste volgen? Waarom heeft een man zichzelf en zijn land en zijn vrijheid verkocht voor goud? In een nummer met stevige gitaar riffs en opzwepende vocalen wordt al een bepaald sfeertje opgeroepen.
In Imagine Tomorrow klinkt hoop, we kunnen tenslotte niet altijd zo blijven leven. De tien nummers op het album vertellen een triest verhaal met aan het eind in One Way Ticket To Mars, een ontsnapping aan deze wereld. Het album klinkt vol en stevig, de nummers zitten sterk in elkaar en er is een goede harmonie tussen de krachtige vocalen van Mension en de muur van geluid die de drie muzikanten weten te produceren.
 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00