The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger eerste namen voor Stadspark live 2020

Op 20 juni 2020 vindt de tweede editie van Stadspark Live plaats op de drafbaan van het Stadspark in Groningen. Met The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger worden vandaag de eerste 4 acts voor deze editie bekendgemaakt. De kaartverkoop voor Stadspark Live begint op zaterdag 23 november om 10 uur via Ticketmaster en stadsparklive.nl.

Vandaag presenteert Stadspark Live een groot deel van het programma voor volgend jaar. Festival-host Bert Visscher kondigde zojuist The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger aan tijdens een persconferentie op de drafbaan in het Stadspark in Groningen, waar ook de tweede editie op 20 juni 2020 weer zal plaatsvinden.
Met The Script is wederom een band van wereldformaat binnengehaald. Onlangs kwam hun zesde studio-album, Sunsets & Full Moons, uit en kwam meteen in de top tien van de Nederlandse albumcharts. In maart staan de Ieren maar liefst twee maal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast werk van hun nieuwe album, waaronder single The Last Time, kunnen we van de band een hoop hits verwachten die iedereen kan meezingen; denk aan Hall Of Fame, Rain, If You Could See Me Know en Superheroes.
De zegetocht van Kensington door Nederland lijkt niet te stoppen. Na talloze uitverkochte Ziggo Domes, zelfs een Johan Cruijff ArenA en nagenoeg elke club in Nederland te hebben plat gespeeld mogen we de stadionband met trots ontvangen op het podium van Stadspark Live. De nieuwe single What Lies Ahead van het in november uitgebrachte album Time is nu al meer dan 3 miljoen keer gestreamd op Spotify. Dat belooft wat op 20 juni.
Er is een reden waarom velen Iggy Pop de ‘godfather of punk’ noemen. Er is bijna geen punkband te vinden die zich niet door Iggy en zijn band The Stooges heeft laten inspireren. Iggy Pop staat wereldwijd bekend als een van de meest energieke podium performers aller tijden. Zijn iconische solo-album Lust for Life dateert uit 1977, maar zijn fans beslaan alle generaties. Een must-see dus voor iedereen die naar Stadspark Live komt.
Begonnen als straatmuzikant, wordt Passenger nog altijd geprezen om zijn steengoede onemanshow in zalen en theaters over de hele wereld. Na een tour met Ed Sheeran kwam zijn doorbraak en met de single Let Her Go kon niemand nog om de troubadour heen. Ook Groningen niet komende zomer.
Naast deze 4 acts worden binnenkort nog 2 namen aangekondigd om het muzikale programma rond te maken voor Stadspark Live 2020.
Voor dit evenement zijn ook Tickets De Luxe verkrijgbaar. Deze bieden naast toegang tot Stadspark Live een ware VIP beleving inclusief o.a. dranken, hapjes, een VIP deck en parkeerplaats dichtbij het terrein. Kijk voor meer info op: www.stadsparklive.nl
Eén podium, zes populaire acts, een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen opnieuw de ingrediënten van Stadspark Live voor een prachtige dag in het Groningse Stadspark.
Niemand minder dan Sting was de headliner van de allereerste editie van Stadspark Live, op 22 juni 2019. Met Anouk, The Specials, Tom Odell, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniël Lohues bracht hij muziek met internationale allure terug naar het Stadspark. Het resulteerde in een mooie zomerdag met een breed live muziekaanbod van de bovenste plank. Dat Stadspark Live bij het debuut meteen uitverkocht oversteeg alle verwachtingen.
STADSPARK LIVE 2020
Zaterdag 20 juni 2020 | Stadspark Groningen
Aanvang: 13:00 uur | Entree: €59,50 (incl. servicekosten)
Meer info over dit festival vind je op: www.stadsparklive.nl
De kaartverkoop start zaterdag 23 november om 10:00 uur via ticketmaster.nl.

 

Related posts

Hemesath – So Schön

Insomnium kondigt nieuw album aan en zet video bij Lilian online

Yakoeza lost eerste single