Home » Therapy? naar Rowtown en Melkweg

Therapy? naar Rowtown en Melkweg

door Marc Koetse
130 views 1 minuten leestijd

De Noord-Ierse rockband Therapy? komt in april voor twee shows terug naar Nederland. Op dinsdag 11 april speelt de band in Rotown, ter ere van het dertigjarig bestaan van het Rotterdamse poppodium. Een dag later is Therapy? te bewonderen in de Melkweg in Amsterdam. Voor beide shows start de kaartverkoop op zaterdag 25 februari om 11:00 uur.

Therapy? speelt in Rotterdam en Amsterdam in een volledig elektronische opstelling. Dit in tegenstelling tot de vorige tour van Therapy?, waar de band veel indruk maakte met een volledig akoestische uitvoering van hun repertoire.

Het Noord-Ierse Therapy? staat als sinds halverwege jaren ’90 bekend als een band met een sterke vernieuwingsdrang. Continue in beweging, altijd op zoek naar nieuwe wegen, zonder ook maar enigszins aan kwaliteit in te leveren.

Tijdens hun carrière heeft het drietal, dat bestaat uit frontman Andy Cairns, bassist Michael McKeegan en drummer Neil Cooper, veertien studioalbums uitgebracht. Naast bekende tracks als Diane, Stories en Church of Noise laat Therapy? ook op hun jongste release ‘Disquiet’ horen dat ze nog altijd in topvorm te zijn. Niet voor niets dat ook dit album weer alom lovend werd ontvangen.

Therapy? live in Rotterdam en Amsterdam:
Dinsdag 11/04 Rotterdam – Rotown (30 years ROTOWN)
Woensdag 12/04 Amsterdam – Melkweg

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00