Home ┬╗ Think Of A New Kind komt met nieuwe single en video

Think Of A New Kind komt met nieuwe single en video

door Maurice van der Zalm
139 views 1 minuten leestijd

Ik maakte in 2012 kennis met T.A.N.K. oftewel Think Of A New Kind, de naam die de band sinds kort als geheel gebruikt. Het tweede album Spasms Of Upheaval liet een veelbelovende band horen. In een interview dat ik met de band had, bleek dat ze ook wel wat te vertellen hebben en de wereld met hun muziek en teksten eens flink wakker willen schudden.
Het vervolg Symbiosis verscheen in 2015.
Symbiosis is daarmee een mooi vervolg op Spasms Of Upheaval en geeft melodische deathmetal die in het verlengde ligt van het geluid van In Flames, Textures, soms wat Slipknot maar vooral Soilwork. T.A.N.K. laat horen dat de energie nog stroomt en dat ze gretig zijn om van zich te laten horen.” (Rockportaal)
Vandaag, op de dag dat het Verenigde Koninkrijk zich losworstelt van Europa, komt Think Of A New Kind met een nieuwe single en video The Pledge dat op het album Ideals Will Remain staat. Het is het vierde album van deze melodische deathmetalband. Het album wordt gepresenteerd als een conceptalbum dat zich ergens zal bevinden tussen de popcultuur en een post-apoclypische sci-fiwereld.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00