Home » Three Times Royal – Do You Know What It's Like?

Three Times Royal – Do You Know What It's Like?

door Filip van der Linden
391 views 1 minuten leestijd

Three Times Royal is de nieuwe Amerikaanse band van de Nederlandse vocaliste Iris Goessens, die vroeger bij de Belgische band Spoil Engine zong. In die nieuwe band zitten nog twee Amerikaanse dames waarvan de namen in Nederland waarschijnlijk geen belletje zullen doen rinkelen. Do You Know What It’s Like?, is de eerste single.

Op deze eerste track van Three Times Royal hoor je nog veel echo’s van Spoil Engine: stoere metalcore met een catchy, meebrulbaar refrein. Veel power en agressie en goede hooks. De lyrics gaan over druggebruik als een alles-verterend innerlijk monster.

In metalcore is het niet eenvoudig om er wat uit te springen en op te vallen. Dat doet Three Times Royal nog niet helemaal met deze eerste track, maar die draagt wel een zekere ambitie en vertrouwen in zich. Ik denk dat we nog mooie dingen zullen horen van deze drie dames.

Voor één van de eerste concerten van Three Times Royal kan je gewoon naar België: op 29 oktober staan ze in de Club de B in Torhout als support voor de releaseshow van Mantah. Mantah is de nieuwe nu-metalband van Bart Vandeportaele, Iris’ voormalige bandmaatje bij Spoil Engine.

 

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00