Home » Tiger Army naar Dynamo Eindhoven

Tiger Army naar Dynamo Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
212 views 1 minuten leestijd

Na meer dan 10 jaar komt deze band eindelijk terug naar Nederland. Dit keer op de mainstage van Dynamo. We hebben het hier over TIGER ARMY. Als support zijn onze lokale punk helden van ANTILLECTUAL van de partij!
Je weet dat je het als band goed voor elkaar hebt wanneer je ook mensen buiten je eigen “scene” warm kan krijgen voor je muziek. TIGER ARMY is hier een goed voorbeeld van. Dit psychobilly trio uit California weet sinds 1996 onder aanvoering van hun charismatische frontman NICK 13 de harten van vele muziekliefhebbers te stelen met hun unieke sound.
Van 1999 tot 2007 poepte dit orkest vier instant klassieke albums uit die op veel waardering konden rekenen in de psychobilly, hardcore en punk scene. Daarna bleef het een lang tijd stil om de band heen, maar in mei verscheen dan toch eindelijk de nieuwe langspeler V •••- . Een gepassioneerd en diepgaand meesterwerk vol melancholie dat vast en zeker hoog gaat eindigen op vele jaarlijstjes. De recensies zijn dan ook overweldigend.
Maar de liefhebber voor Tiger Army hebben niet alleen 10 jaar moeten wachten op nieuw materiaal. Het is ook alweer een decennium geleden dat deze heren ons koude kikkerlandje hebben aangedaan. Het is dus de hoogste tijd om de haren van pommade te voorzien, de dansschoenen aan te trekken en je al swingend door de circle pit mee te laten voeren naar het alternatieve universum van Nick 13 en zijn mannen. TIGER ARMY NEVER DIES!
Wanneer: maandag 21 november
19:00 uur: deuren open
19:30 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00