Zojuist maakte Misty Fields, het allerleukste ontdekkingsfestival van Nederland dat dit jaar op 31 augustus t/m 2 september, een tweede lading namen bekend met o.a. de rijzende indie sensatie Snail Mail, Nicole Atkins en het Rotterdamse Lewsberg!

 

De rest van het lijstje wordt aangevuld door de Franse noiserockers van Lysistrata en Americana helden Nick Dittmeier & The Sawdusters. Eerder werd al bekend dat METZ, BIrth Of Joy, Korfbal, Dylan Leblanc, Equal Idiots, Nordmann en Dirty Deeps dit jaar naar Misty Fields afreizen.

 

Hoewel Misty Fields dit jaar voor het dertiende jaar plaatsvindt, is het nog steeds een van de best bewaarde geheimen in muziek-land. Al jaren weet het festival de fijnste internationale en nationale namen, zoals King Khan & The Shrines, Ulrika Spacek , The Black Box Revelation en Amber Arcades, naar Asten/Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied ‘De Groote Peel’ te vinden.

 

Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Weekendkaarten voor Misty Fields zijn nu te koop via de website en kosten maar 37 euro. Een kaartje voor de vrijdag kost en voor de zaterdag. Voor het zondag ticket ben je slechts 5 euro kwijt.

Meer informatie over Misty Fields en de kaartverkoop vind je natuurlijk op de website van het festival.