Home » Tyketto goes Zoetermeer!

Tyketto goes Zoetermeer!

door Jochem van der Steen
232 views 1 minuten leestijd

De Amerikaanse hardrock band Tyketto scoorde in de nineties hits met nummers als Forever Young, Wings, Seasons en Standing Alone. Ze gingen even uit elkaar maar kwamen terug in 2000. De mega getalenteerde multi-instrumentalist en vocalist Danny Vaughn staat garant voor een kwaliteitsoptreden. Dat heerlijke geluid dat ergens zit tussen Bon Jovi en Whitesnake is geschikt voor een breed publiek. Nu staan deze hardrock iconen gewoon in Zoetermeer bij de Boerderij.

Alsof we daar al niet blij genoeg van worden is het voorprogramma Tiffany Kills. Tiffany Kills is John Jaycee Cuijpers (een van de sterkste zangers en frontman van Nederland en bekend van oa Praying Mantis, AYREON, Cooper Inc.), Mathias Dieth (U.D.O.), Christian Tolle (Steve Lukather, Doug Aldrich), Tom Wetzels, Tom Baer en Mendy Sneijers. We heben Jaycee in diverse formaties aan het werk gezien en we durven te stellen dat de beste man de Nederlandse Dio is.

Het spreekt voor zich dat wij van Rockportaal op 12 mei ook koers zetten naar Zoetermeer om de Boerderij met een bezoekje te vereren.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00